New York Cookies is een geregistreerde handelsnaam van Echt Gebak BV. Onze Cookies worden in Nederland ambachtelijk gemaakt met alleen de allerbeste en eerlijke ingrediƫnten.

Echt Gebak BV

Kantoor: Woudhuizerallee 8
7325 ZP Apeldoorn

tel: 055 - 360 15 30

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bank: SNS Apeldoorn

IBAN: NL35 SNSB 0937 5697 12

KVK 66477921

Vanzelfsprekend respecteert Echt Gebak BV uw privacy en hanteren wij alle in het kader van de AVG wettelijk voorgeschreven regels om uw privacy zo maximaal mogelijk te waarborgen. Bekijk hier onze privacyverklaring! 

Wij zoeken enthousiaste winkeliers die passie hebben om hun klanten te willen verwennen met de lekkerste koeken van Nederland!! Interesse? Neem contact met ons op!  
Vragen? Opmerkingen? Bel of e-mail ons, of vul onderstaand contactformulier in. Wij zullen in alle gevallen zo spoedig mogelijk reageren.

Ongeldige invoer
Vul a.u.b. uw naam in.
Ongeldige invoer
Vul a.u.b. uw e-mailadres in.
Invalid Input
Vul a.u.b. uw bericht en/of vraag in.
 
Dit formulier wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.